HTML

Amikor a politikus mindenhez ért

A "politika áldásos tevékenysége" a közönséges halandó mindennapjaira.

Friss topikok

  • Isverna: Nos..ismét egy sikersztori..a magyar politikai elit jeles képviselője által hárombetűs intézményne... (2011.12.19. 04:53)

Címkék

Megélni 47.000 Ft-ból!

2012.02.14. 14:32 Isverna

Képviselőink ismét nyilatkoztak!: Meg tudnak élni 47.000 Ft-ból! 2 képviselő is!

Azt hiszem nem jól csinálok valamit! Már csak sorbanállás közben melegszem a postán! autómat fényképről nézegetem! állandó fogyókúrán vagyok!, és nem elég a 47.000 Ft.

Tisztelt Képviselő Urak! Tessék mondani hány percig élnek a fent nevezett összegből? A közönséges halandónak ezt 43200 percre ajánlgatják. Higgyék el a halandót is anya szülte..jó esetben gyermeke is van halandónak..továbbmegyek: a halandó gyermeke is szeretne enni, felöltözni, játszani?...amikor halandó gyermeke azt mondja könnyes szemmel: édesanya fázom, és éhes vagyok!..politikus urak..mit kell erre válaszolni??

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mekkelek.blog.hu/api/trackback/id/tr94104622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása